... mert tudjátok, a fű zöld...
...JÓVAL
.
25éves

25 éves a Welding 2000 Kft

Ez az év különösen fontos a számunka, hiszen idén ünnepeljük a cég alapításának 25. évfordulóját.

Örömmel tekinthetünk vissza az eltelt 25 évre, újra átélhetjük a legemlékezetesebb pillanatokat, találkozásokat és sikereket. Már szinte történelemi távlatba került az 1997-es megalakulásunk. 

Az elmúlt évek alatt, a piaci igényekhez alkalmazkodva folyamatosan bővítjük termék palettánkat, melyben egy korszerű telephely új raktár technológia rendszerek, kis – és nagy teherbírású ipari polcrendszerek segítik munkánkat. Megnövekedett raktárral, raktárkészlettel és gépszervizzel állunk ügyfeleink rendelkezésére. Korunk elvárásainak megfelelően folyamatosan bővülő termék körrel rendelkező webáruházat üzemeltetünk.

Elismert, magas színvonalú szerviztevékenységünknek köszönhetően nem csak Magyarországon, de európai  szinten is kiemelkedő számban telepítünk és üzemelünk be orbitális hegesztő -, láng- és plazmavágó, valamint fedettívű automatákat. Egyedi igények esetén elektronikai panelek tervezését és gyártását is vállaljuk.

Magyarország egész területén kiemelt cégeknek vagyunk stratégiai partnerei, így a SchwartzMüller Kft haszongépjárműgyár, HAJDU Hajdúsági Ipari Zrt, HM Currus Gödöllői Harcjárműtechnikai Zrt., az InterTank-Ker Zrt,  debreceni buszgyár, BIS Hungary Kft, KÉSZ Kft. ... stb

 

iratkozzon fel hírlevelünkre

A hírlevélre történő feliratkozással hozzájárul ahhoz, hogy a Welding 2000 Kft elektronikus hírlevelet küldjön Önnek aktuális ajánlatairól, termékeiről, információiról. Egyúttal felhatalmazza a Welding 2000 Kft-t arra, hogy a megadott adatait a megjelölt célból bizalmasan kezelje, viszont azt harmadik félnek ki nem adhatja.

Bármilyen további adatkezeléssel kapcsolatos kérdése esetén forduljon hozzánk az info@welding2000.hu  e-mail címen vagy postai úton levélben, vagy kattintson ide.