Welding Blog

Főoldal / Blog

Az ESAB Swift Arc Transfer™

Az ESAB Swift Arc Transfer™


 

Az ESAB piacvezető a hegesztés- és vágástechnológiákban és rendszerekben.  

Több mint száz éves folyamatos termék- és eljárásfejlesztés az alapja, hogy a technológiai fejlődés kihívásainak meg tudjunk felelni minden területen.

 

Minőségirányítási és környezetvédelmi szabványok

A minőség, a környezetvédelem és a biztonság azok a kulcsfontosságú területek, amelyekre fókuszálnak. Az ESAB egyike azon kevés nemzetközi vállalatnak, amely kiérdemelten az ISO 14001 és OGSAS 18001 minősítésteketkörnyezetvédelmi és munkaegészség - munkabiztonságirányítási rendszereivel, mellyeket világszerte minden gyártóüzemében alkalmaz. Az ESAB-nál a minőség egy olyan folyamatos rendszert jelent, amely világszerte a gyártási eljárások és berendezések lelke. 

 

 

 

 

Az ESAB Swift Arc Transfer™

 

Az ESAB Swift Arc Transfer™ egy nagy termelékenységű MAG-eljárás, amely kihasználja a rézmentes AristoRod™ előnyeit nagy előtolási sebesség mellett. A SAT™ eljárással sima, jó beolvadású, szegélymentes varrat készíthető.

 

Jellemzők

 

 

Nemzetközi gyártás, lokális jelenlét, és önálló viszonteladók nemzetközi hálózata juttatja el az ESAB minőséget és páratlan tapasztalatot az anyagok, eljárások terén minden felhasználónak, bárhol is legyen.