Klingspor KM613 60X30X6 csapos lamellás csiszoló
Klingspor KM613 60X30X6 csapos lamellás csiszoló
Klingspor KM613 60X30X6 csapos lamellás csiszoló
Klingspor

Klingspor KM613 60X30X6 csapos lamellás csiszoló

Univerzális termék acél és nemesacél megmunkálásához - Egyenletes leválasztási teljesítmény - Ideális nehezen hozzáférhető helyekhez
Ár:
1.445 Ft
szemcse finomság

Kötelezően választandó

Kiszerelés

Kötelezően választandó

Megosztás:

termékleírás

Széles felhasználási spektrum

A csiszolómop számtalan ipari alkalmazásra és különféle használatra alkalmas. A felhasználási spektrum a hegesztési varratok csiszolásától a különböző anyagú egyenes vagy íves munkadarabok felületének finom csiszolásáig terjed.

Optimális csiszolati kép

A legyezőformában sugárirányban elrendezett, a moptárcsa közepén egy gyantaszemcsébe szilárdan rögzített, kiváló minőségű csiszolólamellák biztosítják az optimális illeszkedést a munkadarabra. A Klingspor moptárcsák lágy és kellemes csiszolást és az első munkadarabtól az utolsóig azonos felületkezelést garantálnak.

Bizonyított biztonság

Minden Klingspor fibertárcsát az oSa-irányelvek alapján ellenőriztük és garantáljuk, hogy megfelelnek az európai EN 13743 számú biztonsági szabvány előírásainak.

Alkalmazási területek

  • Festék/lakk/simítóanyag
  • Fa
  • Műanyag
  • Általános fém
  • Acél
iratkozzon fel hírlevelünkre

A hírlevélre történő feliratkozással hozzájárul ahhoz, hogy a Welding 2000 Kft elektronikus hírlevelet küldjön Önnek aktuális ajánlatairól, termékeiről, információiról. Egyúttal felhatalmazza a Welding 2000 Kft-t arra, hogy a megadott adatait a megjelölt célból bizalmasan kezelje, viszont azt harmadik félnek ki nem adhatja.

Bármilyen további adatkezeléssel kapcsolatos kérdése esetén forduljon hozzánk az info@welding2000.hu  e-mail címen vagy postai úton levélben, vagy kattintson ide.