ENERGIZER POWER PLUS | ENERGIZER AKKU 9V/HR22 175MAH
Energizer

ENERGIZER AKKU 9V/HR22 175MAH

Ár:
5.590 Ft
Megosztás:

termékleírás

Az Energizer® Power Plus egy olyan általános újratölthető elem, amelyet rendszeresen használhat valamennyi mindennapi használatban lévő készülékben. Megbízható energiaforrást biztosít, ezzel pedig Ön pénzt takaríthat meg**, és kevesebb használt elemet keletkezik***, hiszen az elemeket ritkábban kell cserélnie.

  • Négy AA újratölthető elem mintegy 2400 alkáli elemet helyettesíthet*.
  • Tartós teljesítmény, amelynek köszönhetően akár 225 digitális fényképet is készíthet az AA elemek egyetlen feltöltésével.
  • Több 100 újratöltési ciklus.
  • Az elemek előre feltöltve vannak csomagolva.

Az Energizer® Rechargeable a világ legkeresettebb újratölthető eleme (eladott darabszám alapján)
*Mint a hagyományos Energizer® alkálielem esetében digitális fényképezőgépekben, a mérési eredmények készülékenként eltérhetnek.
**Nagy igénybevételű készülékek esetében a hagyományos Energizer® alkálielemekkel szemben, ***kevesebb elem használatával kevesebb használt elem képződik.

iratkozzon fel hírlevelünkre

A hírlevélre történő feliratkozással hozzájárul ahhoz, hogy a Welding 2000 Kft elektronikus hírlevelet küldjön Önnek aktuális ajánlatairól, termékeiről, információiról. Egyúttal felhatalmazza a Welding 2000 Kft-t arra, hogy a megadott adatait a megjelölt célból bizalmasan kezelje, viszont azt harmadik félnek ki nem adhatja.

Bármilyen további adatkezeléssel kapcsolatos kérdése esetén forduljon hozzánk az info@welding2000.hu  e-mail címen vagy postai úton levélben, vagy kattintson ide.