CRC Crick 110
CRC

CRC 110 REPEDÉSVIZSGÁLÓ ELŐKÉSZÍTŐ/500ML

CRC CRICK VARRATVIZSGÁLÓ RENDSZER Roncsolásmentes varrat-, és anyagvizsgálat.
Ár:
3.550 Ft
Megosztás:

termékleírás

CRC CRICK VARRATVIZSGÁLÓ RENDSZER Roncsolásmentes varrat-, és anyagvizsgálat. A hegesztési varratokban lévő hajszálrepedések és egyéb (anyag)hibák egyszerű, gyors és megbízható kimutatása roncsolásmentesen és drága berendezések használata nélkül.

CRC Crick 110, Varratvizsgáló Előkészítő Folyadék Oldószerbázisú tisztítóanyag a vizsgálandó felület előkészítésére. Gyorsan száradó tisztítószer a vizsgálandó felületen levő szennyeződések maradéktalan eltávolítására, amely előkészíti a felületet a penetráló folyadékkal való kezelésre.

 

iratkozzon fel hírlevelünkre

A hírlevélre történő feliratkozással hozzájárul ahhoz, hogy a Welding 2000 Kft elektronikus hírlevelet küldjön Önnek aktuális ajánlatairól, termékeiről, információiról. Egyúttal felhatalmazza a Welding 2000 Kft-t arra, hogy a megadott adatait a megjelölt célból bizalmasan kezelje, viszont azt harmadik félnek ki nem adhatja.

Bármilyen további adatkezeléssel kapcsolatos kérdése esetén forduljon hozzánk az info@welding2000.hu  e-mail címen vagy postai úton levélben, vagy kattintson ide.