CRC*120
CRC

CRC 120 REPEDÉSVIZSGÁLÓ PENETRÁLÓ-PIROS/500ML

CRC CRICK VARRATVIZSGÁLÓ RENDSZER Roncsolásmentes varrat-, és anyagvizsgálat.
Ár:
3.998 Ft
Megosztás:

termékleírás

CRC CRICK VARRATVIZSGÁLÓ RENDSZER Roncsolásmentes varrat-, és anyagvizsgálat. A hegesztési varratokban lévő hajszálrepedések és egyéb (anyag)hibák egyszerű, gyors és megbízható kimutatása roncsolásmentesen és drága berendezések használata nélkül.

CRC Crick 120, Varratvizsgáló Penetráló Folyadék Penetrációs festékanyag a hajszálrepedések és anyaghibák kimutatására. Piros színű, vízzel lemosható penetráló anyag fém felületek roncsolásmentes vizsgálatára. A penetráló anyag kb. 10-20 perc alatt beszivárog még a legapróbb hajszálrepedésekbe is. A felesleges penetráló anyagot ezután le kell mosni, mielőtt az előhívót használjuk.

iratkozzon fel hírlevelünkre

A hírlevélre történő feliratkozással hozzájárul ahhoz, hogy a Welding 2000 Kft elektronikus hírlevelet küldjön Önnek aktuális ajánlatairól, termékeiről, információiról. Egyúttal felhatalmazza a Welding 2000 Kft-t arra, hogy a megadott adatait a megjelölt célból bizalmasan kezelje, viszont azt harmadik félnek ki nem adhatja.

Bármilyen további adatkezeléssel kapcsolatos kérdése esetén forduljon hozzánk az info@welding2000.hu  e-mail címen vagy postai úton levélben, vagy kattintson ide.