CRC*130-REP.VIZSGÁLÓ-ELŐHÍVÓ-FEHÉR/500ML
CRC

CRC 130 REPEDÉSVIZSGÁLÓ ELŐHÍVÓ FEHÉR/500ML

CRC CRICK VARRATVIZSGÁLÓ RENDSZER Roncsolásmentes varrat-, és anyagvizsgálat.
Ár:
3.890 Ft
Megosztás:

termékleírás

CRC CRICK VARRATVIZSGÁLÓ RENDSZER Roncsolásmentes varrat-, és anyagvizsgálat. A hegesztési varratokban lévő hajszálrepedések és egyéb (anyag)hibák egyszerű, gyors és megbízható kimutatása roncsolásmentesen és drága berendezések használata nélkül.

CRC Crick 130, Varratvizsgáló Előhívó Folyadék Előhívó folyadék, amely a megjelölt repedéseket és hibákat láthatóvá teszi. A felületre permetezve, a Crick 120 által megjelölt hibákat kb. 7 perc elteltével, az anyaghiba, repedés, sérülés, egyenetlenség méretétől és formájától függően, piros vonalak vagy foltok formájában láthatóvá teszi.

iratkozzon fel hírlevelünkre

A hírlevélre történő feliratkozással hozzájárul ahhoz, hogy a Welding 2000 Kft elektronikus hírlevelet küldjön Önnek aktuális ajánlatairól, termékeiről, információiról. Egyúttal felhatalmazza a Welding 2000 Kft-t arra, hogy a megadott adatait a megjelölt célból bizalmasan kezelje, viszont azt harmadik félnek ki nem adhatja.

Bármilyen további adatkezeléssel kapcsolatos kérdése esetén forduljon hozzánk az info@welding2000.hu  e-mail címen vagy postai úton levélben, vagy kattintson ide.