Hegesztőgépek

 

A következő szempontokat kell figyelembe venni a hegesztőgép kiválasztásánál:

  • a fő szempont értelemszerűen az, hogy mire van szükségünk (milyen eljárásra),

  • a következő, hogy a hegesztőgép milyen teljesítményű legyen,

  • vagy épp milyen hálózati csatlakozás nekünk  a megfelelő.

  • A márka miatti választás csak ezután jöhet, de ez is nagyon fontos szempont!

Ennél a termékkörnél is igaz az a mondás, hogy "Olcsó húsnak, híg a leve!" Gondoljunk csak bele egy több tíz éves tapasztalattal rendelkező nagy fejlesztési háttérrel bíró neves szakember gárdát foglalkoztató vállalat, mely kiépített szerviz hálózattal rendelkezik, mindig többe kerül egy picit, mint az egy-két éve "működő" távol keleti tömeggyártók termékei. Ez a kicsi többlet költség sokszorosan megtérül  már az első minőségi hegesztés kapcsán, illetve az első szervizelésnél, alkatrész rendelésnél, ingyenes szakmai tanácsadásnál és még sorolhatnánk... A teljesség igénye nélkül egypár nagy múltú  és jó minőségű márka, melyik között felfedezhetnek magyart is: ESAB, WELD-IMPEX, FRONIUS, EWM, MIGATRONIC, CASTOLIN, LORCH, LINCOLN...

Találatok száma összesen: 58 db
 
iratkozzon fel hírlevelünkre

A hírlevélre történő feliratkozással hozzájárul ahhoz, hogy a Welding 2000 Kft elektronikus hírlevelet küldjön Önnek aktuális ajánlatairól, termékeiről, információiról. Egyúttal felhatalmazza a Welding 2000 Kft-t arra, hogy a megadott adatait a megjelölt célból bizalmasan kezelje, viszont azt harmadik félnek ki nem adhatja.

Bármilyen további adatkezeléssel kapcsolatos kérdése esetén forduljon hozzánk az info@welding2000.hu  e-mail címen vagy postai úton levélben, vagy kattintson ide.


Széchenyi 2020 erfa logó