ESAB

 

Az ESAB több mint 100 éve vezető szerepet játszik a hegesztés- és vágástechnológiák megújításában. Folyamatosan dolgoznak a hegesztő és vágó eljárások optimalizálásán és fejlesztésén, hogy ügyfeleik hasznosíthassák a műszaki haladás előnyeit. Természetesen nagy figyelmet szentelnek az egész világon gyártott és értékesített termékeink minőségére. Munkatársaik tapasztalata, vevőszolgálatuk és műszaki támogatásuk az egész világon elérhető ügyfeleik számára. Partnereik széles hálózata, területi képviselőik és kereskedelmi partnereink az egész világon mindenhol közel vannak ügyfeleinkhez

Találatok száma összesen: 31 db
 
iratkozzon fel hírlevelünkre

A hírlevélre történő feliratkozással hozzájárul ahhoz, hogy a Welding 2000 Kft elektronikus hírlevelet küldjön Önnek aktuális ajánlatairól, termékeiről, információiról. Egyúttal felhatalmazza a Welding 2000 Kft-t arra, hogy a megadott adatait a megjelölt célból bizalmasan kezelje, viszont azt harmadik félnek ki nem adhatja.

Bármilyen további adatkezeléssel kapcsolatos kérdése esetén forduljon hozzánk az info@welding2000.hu  e-mail címen vagy postai úton levélben, vagy kattintson ide.