Hegesztéstechnika | Hegesztőgép |  ESAB Origo™ Mag C201 huzalhegesztőgép
Hegesztéstechnika | Hegesztőgép |  ESAB Origo™ Mag C201 huzalhegesztőgép
Hegesztéstechnika | Hegesztőgép |  ESAB Origo™ Mag C201 huzalhegesztőgép
ESAB

ESAB Origo™ Mag C201 huzalhegesztőgép

Ár:
612.897 Ft
Megosztás:

termékleírás

Cikkszám: 0349311290

Az Origo™ Mag széria olyan új generációjú egyfázisú (230 V) hegesztőgépeket jelent, amely CO2 vagy Ar/CO2 gázkeverék használatánál az új teljesítmény kiegyenlítés révén (Power Smoothing Device™, PSD™) a háromfázisú gépekhez hasonló tökéletes hegesztési tulajdonságokat biztosítanak. A hegesztési paraméterek egyszerű beállítása lehetővé teszi a gép használatát mind keskeny mind vastag anyagok hegesztése esetén. A készülékek egyenletes huzal előtolási sebesség állítással, több fokozatú feszültség állítással, az egyenirányítót hűtő ventilátorral és egy sor lényeges funkcióval vannak ellátva, amelyek elengedhetetlenek a MIG/MAG hegesztéshez.

Szállítási terjedelem:MXL 200/3m hegesztőpisztoly,3m hálozatikábel.testkábel komplett.1,5 gáztömlő

 

Termék ismertető

iratkozzon fel hírlevelünkre

A hírlevélre történő feliratkozással hozzájárul ahhoz, hogy a Welding 2000 Kft elektronikus hírlevelet küldjön Önnek aktuális ajánlatairól, termékeiről, információiról. Egyúttal felhatalmazza a Welding 2000 Kft-t arra, hogy a megadott adatait a megjelölt célból bizalmasan kezelje, viszont azt harmadik félnek ki nem adhatja.

Bármilyen további adatkezeléssel kapcsolatos kérdése esetén forduljon hozzánk az info@welding2000.hu  e-mail címen vagy postai úton levélben, vagy kattintson ide.