AKCIÓ
ESAB Rebel EMP 320ic huzalhegesztőgép MIG.TIG.MMA
ESAB

ESAB Rebel EMP 320ic huzalhegesztőgép MIG.TIG.MMA

ESAB Rebel EMP 320ic huzalhegesztőgép MIG.TIG.MMA
Akciós ár:
1.300.000
Ft
Eredeti ár: 1.525.169 Ft
Megosztás:

termékleírás

Ipari felhasználásra szánt, valódi többfunkciós gépek, amelyek ötvözik a teljesítményt és a mobilitást. Ezek a kompakt és könnyű rendszerek rugalmasságot kínálnak minden gyártási környezetben. A termelékenységre és megbízhatóságra tervezett 4 kerekes huzalelőtoló rendszer a hegesztett anyagtól függetlenül folyamatosan magas minőségű varratot biztosít. Az EMP 320ic, a 350 A maximális kimeneti árammal, olyan ideális univerzális hegesztőrendszer, amely képes az összes 1,2 mm-es tömör és porbeles huzalt magas működési ciklussal kezelni. Az EMP 255ic maximális kimeneti árama 300 A.

  • Az automatikusan alkalmazkodó indítási paraméterek a huzal típusától és méretétől függetlenül, minden alkalommal határozott és pontos indításokat tesznek lehetővé.
  • A rendkívül felhasználóbarát és többnyelvű TFT kijelző jeleníti meg a pótalkatrész-listákat és a hegesztési paraméterek útmutatóit minden folyamathoz.
  • A 31,4 kg súlyánál fogva, a páratlan mobilitás érdekében, a gép kézzel felemelhető vagy kiskocsin szállítható.
  • A magas működési ciklus a robusztus 4 kerekes huzalelőtoló rendszerrel kombinálva, nagy sebességet és nyomatékot kínál, ami a legnagyobb kihívást jelentő munkák tökéletes szerszámává teszi.
  • Az innovatív smart-MIG funkció az Ön technikájához igazodva, dinamikusan felügyeli az ív jellemzőit, ami egyenletes, stabil ívet biztosít. Csak állítsa be a huzalátmérőt, az anyagot és a lemez vastagságát, és már készen is áll a hegesztésre.
  • Érjen el tökéletes MMA teljesítményt az akár 5 mm-es elektródákkal, és kiváló Lift TIG teljesítményt az állítható elő/utó gázáram, illetve a hegesztési áram fel/le állítása segítségével.
  • Egyszerre két gázbemenet csatlakoztatható, egy a MIG egy pedig a TIG számára. A gép elején található beépített TIG gáz mágnesszelep révén nincs szükség kézi szelepre a TIG égőn.

Termék ismertető

Kezelési útmutató

iratkozzon fel hírlevelünkre

A hírlevélre történő feliratkozással hozzájárul ahhoz, hogy a Welding 2000 Kft elektronikus hírlevelet küldjön Önnek aktuális ajánlatairól, termékeiről, információiról. Egyúttal felhatalmazza a Welding 2000 Kft-t arra, hogy a megadott adatait a megjelölt célból bizalmasan kezelje, viszont azt harmadik félnek ki nem adhatja.

Bármilyen további adatkezeléssel kapcsolatos kérdése esetén forduljon hozzánk az info@welding2000.hu  e-mail címen vagy postai úton levélben, vagy kattintson ide.