AWI/TIG pálca

 

Az awi pálca egy fém pálca, amit a hegesztés során hozaganyagként használunk.

A láng- és AWI-hegesztéshez használt, általában 1000 mm hosszúságban szállított hozaganyagok gyűjtőneve a hegesztőpálca. Az AWI-hegesztéshez használt pálcákkal szemben általában nem támasztunk különleges követelményeket, a varratfém szükséges ötvöző tartalma alapján kell megválasztani. A lánghegesztéshez használt hegesztőpálcákkal szemben követelmény, hogy a lánghegesztés nem közömbös atmoszférájában végrehatott hegesztés nyomán megfelelő minőségű (vegyi összetételű és mechanikai tulajdonságú) varrat keletkezzék.

Az ötvözetlen és gyengén ötvözött acélok lánghegesztésére ajánlott ötvözetek AWIhegesztésre is alkalmasak.

Találatok száma összesen: 73 db
 
iratkozzon fel hírlevelünkre

A hírlevélre történő feliratkozással hozzájárul ahhoz, hogy a Welding 2000 Kft elektronikus hírlevelet küldjön Önnek aktuális ajánlatairól, termékeiről, információiról. Egyúttal felhatalmazza a Welding 2000 Kft-t arra, hogy a megadott adatait a megjelölt célból bizalmasan kezelje, viszont azt harmadik félnek ki nem adhatja.

Bármilyen további adatkezeléssel kapcsolatos kérdése esetén forduljon hozzánk az info@welding2000.hu  e-mail címen vagy postai úton levélben, vagy kattintson ide.