Elga Cromarod Elektróda 316L | 2.5mm átmérő | Hegesztő webshop
Elga Cromarod

ELGA CROMAROD ELEKTRÓDA 316L 2.5

Ár:
10.555 Ft
kiszerelés

Kötelezően választandó

Megosztás:

termékleírás

Cromarod 316L egy rutil bevont AC / DC elektród szánt hegesztéshez az alacsony szén-dioxid-, molibdén ötvözött, saválló ausztenites rozsdamentes acélok összetétele (316L). Kezelése kiváló sima kis fröcskölés ívfény kivételesen jó hegesztési varrat megjelenése. Sarokvarratok felülete sima, enyhén homorú profil kiváló toe vonal blend-in és önkioldó salak. Az elektróda az összes helyzeti bezárólag 3,25 mm átmérőjű. Cromarod 316L alkalmas hegesztő rendes széntartalmú 316 típusú fokozat és Nb vagy Ti stabilizált acélok, feltéve, üzemi hőmérséklet alatt van 400 ° C-on. A 316 anyag fajtájának használt magasabb hőmérsékleten, Cromarod 318 ajánlott. 

iratkozzon fel hírlevelünkre

A hírlevélre történő feliratkozással hozzájárul ahhoz, hogy a Welding 2000 Kft elektronikus hírlevelet küldjön Önnek aktuális ajánlatairól, termékeiről, információiról. Egyúttal felhatalmazza a Welding 2000 Kft-t arra, hogy a megadott adatait a megjelölt célból bizalmasan kezelje, viszont azt harmadik félnek ki nem adhatja.

Bármilyen további adatkezeléssel kapcsolatos kérdése esetén forduljon hozzánk az info@welding2000.hu  e-mail címen vagy postai úton levélben, vagy kattintson ide.