Fedett ívű huzal

 

Fedett ívű hegesztés (SAW) A fedett ívű hegesztésnél ív jön létre a munkadarab és a hegesztő elektróda vége között, miközben mindkettőt egy réteg szemcsés por borítja (ezért ‘fedett’ ív). Az ív így el van rejtve. A por egy része megolvad, hogy a hegesztési ömledék számára védő salakréteget képezzen. A maradékot összegyűjtik újrahasznosítás céljából.

A fedett ívű hegesztést leginkább teljesen automatikus berendezéssel végzik, de ennek ellenére vannak kézzel tartható hegesztőpisztolyok is az eljáráshoz. A termelékenység növelése érdekében több elektródás elrendezés is bevezethető. Nagy leolvadási teljesítménye miatt különösen alkalmas vízszintes helyzetben történő, jó minőségű, hosszú, egyenes hegesztésekhez. Széles körben alkalmazzák nyomás alatti tartályoknál, vegyi üzemekben, nehéz szerkezeteknél, a javító és hajóépítő iparágakban.

Találatok száma összesen: 4 db
 
iratkozzon fel hírlevelünkre

A hírlevélre történő feliratkozással hozzájárul ahhoz, hogy a Welding 2000 Kft elektronikus hírlevelet küldjön Önnek aktuális ajánlatairól, termékeiről, információiról. Egyúttal felhatalmazza a Welding 2000 Kft-t arra, hogy a megadott adatait a megjelölt célból bizalmasan kezelje, viszont azt harmadik félnek ki nem adhatja.

Bármilyen további adatkezeléssel kapcsolatos kérdése esetén forduljon hozzánk az info@welding2000.hu  e-mail címen vagy postai úton levélben, vagy kattintson ide.