ESAB

OK Flux 10.62 fedőpor

Az OK Flux 10.62 teljesen ásványi anyagokból előállított, nem ötvöző fedőpor. A varrat összetétele a huzal megfelelő megválasztásával, a hegesztési paraméterektől függetlenül kézben tartható. Ez a tulajdonsága alkalmassá teszi vastaglemezek egy- vagy többhuzalos, többrétegű hegesztésére.
Ár:
3.576 Ft/kg
Kiszerelés

Kötelezően választandó

Megosztás:

termékleírás

Az OK Flux 10.62 fedőport kis-, közepes és nagyszilárdságú acélok többrétegű tompahegesztésére tervezték. Alkalmas -40°/-60°C hőmérsékleten szavatolt ütőmunkájú, gyengén ötvözött acélok hegesztésére. Az erősen bázikus salakból következően mind egyenáram, mind váltakozóáram esetén nagy áramerősséggel hegeszthető. Vaspor adagolásával a termelé- kenység anélkül növelhető, hogy a mechanikai jellemzők romlanának. Különösen alkalmas keskenyréshegesztéshez, mivel salakja nagyon könnyen leválik és elősegíti a varrat és az alapanyag jó összeolvadását. A jó CTOD jellemzőket igénylő nukleáris erőművi nyomástartó edényekhez és az off-shore szerkezetekhez jól alkalmazható. Az ívfeszültségtartomány alsó felében jobb eredményeket ad. Az OK Flux 10.62 a varratban kis oxigéntartalmat (kb. 300 ppm) és hidrogéntartalmat (5 ml100gfém alatt) produkál.

iratkozzon fel hírlevelünkre

A hírlevélre történő feliratkozással hozzájárul ahhoz, hogy a Welding 2000 Kft elektronikus hírlevelet küldjön Önnek aktuális ajánlatairól, termékeiről, információiról. Egyúttal felhatalmazza a Welding 2000 Kft-t arra, hogy a megadott adatait a megjelölt célból bizalmasan kezelje, viszont azt harmadik félnek ki nem adhatja.

Bármilyen további adatkezeléssel kapcsolatos kérdése esetén forduljon hozzánk az info@welding2000.hu  e-mail címen vagy postai úton levélben, vagy kattintson ide.