OK Flux 10.71
OK Flux 10.71
OK Flux 10.71
ESAB

OK Flux 10.71 fedőpor

A SiMn ötvözésű, bázikus, aglomerált OK Flux 10.71 fedőport a kis-, közepes és nagyszilárdságú acélok sarokvarratainak és egy-, illetve többrétegű tompavarratainak fedett ívű hegesztésére tervezték.
Ár:
1.605 Ft/kg
Kiszerelés

Kötelezően választandó

Megosztás:

termékleírás

Aluminát-bázikus salakrendszerének köszönhetően mind egyen-, mind váltakozóáram esetén nagy áramerősséggel terhelhető. Egyformán jó hegesztési tulajdonságokkal rendelkezik az egy- és többhuzalos hegesztési technikák esetében. Különösen alkalmas keskenyréshegesztéshez, mivel salakja nagyon könnyen leválik és elősegíti a varrat és az alapanyag jó összeolvadását.

iratkozzon fel hírlevelünkre

A hírlevélre történő feliratkozással hozzájárul ahhoz, hogy a Welding 2000 Kft elektronikus hírlevelet küldjön Önnek aktuális ajánlatairól, termékeiről, információiról. Egyúttal felhatalmazza a Welding 2000 Kft-t arra, hogy a megadott adatait a megjelölt célból bizalmasan kezelje, viszont azt harmadik félnek ki nem adhatja.

Bármilyen további adatkezeléssel kapcsolatos kérdése esetén forduljon hozzánk az info@welding2000.hu  e-mail címen vagy postai úton levélben, vagy kattintson ide.