Klingspor KM613 20X10X3 / P40 csapos lamellás csiszoló
Klingspor KM613 20X10X3 / P40 csapos lamellás csiszoló
Klingspor KM613 20X10X3 / P40 csapos lamellás csiszoló
Klingspor

Klingspor KM613 20X10X3 csapos lamellás csiszoló

Univerzális termék acél és nemesacél megmunkálásához - Egyenletes leválasztási teljesítmény - Ideális nehezen hozzáférhető helyekhez
Ár:
1.286 Ft
szemcse finomság

Kötelezően választandó

Kiszerelés

Kötelezően választandó

Megosztás:

termékleírás

Széles felhasználási spektrum

A csiszolómop számtalan ipari alkalmazásra és különféle használatra alkalmas. A felhasználási spektrum a hegesztési varratok csiszolásától a különböző anyagú egyenes vagy íves munkadarabok felületének finom csiszolásáig terjed.

Optimális csiszolati kép

A legyezőformában sugárirányban elrendezett, a moptárcsa közepén egy gyantaszemcsébe szilárdan rögzített, kiváló minőségű csiszolólamellák biztosítják az optimális illeszkedést a munkadarabra. A Klingspor moptárcsák lágy és kellemes csiszolást és az első munkadarabtól az utolsóig azonos felületkezelést garantálnak.

Bizonyított biztonság

Minden Klingspor fibertárcsát az oSa-irányelvek alapján ellenőriztük és garantáljuk, hogy megfelelnek az európai EN 13743 számú biztonsági szabvány előírásainak.

Alkalmazási területek

  • Festék/lakk/simítóanyag
  • Fa
  • Műanyag
  • Általános fém
  • Acél
iratkozzon fel hírlevelünkre

A hírlevélre történő feliratkozással hozzájárul ahhoz, hogy a Welding 2000 Kft elektronikus hírlevelet küldjön Önnek aktuális ajánlatairól, termékeiről, információiról. Egyúttal felhatalmazza a Welding 2000 Kft-t arra, hogy a megadott adatait a megjelölt célból bizalmasan kezelje, viszont azt harmadik félnek ki nem adhatja.

Bármilyen további adatkezeléssel kapcsolatos kérdése esetén forduljon hozzánk az info@welding2000.hu  e-mail címen vagy postai úton levélben, vagy kattintson ide.