Leather Chest Protection
ESAB

ESAB HEGESZTŐ FEJ/NYAK és MELLKASVÉDŐ

ESAB 700000062 hegesztő mellkasvédő és a 700000063 hegesztő fel/nyakvédő
Ár:
103.685 Ft
Megosztás:

termékleírás

Ez a két darab bőr anyag, védelmet nyújt a fejnek, nyaknak és a mellkasi területnek. Ideálisak hegesztésekhez ahol teljeskörű védelem szükséges, hogy védjen a szikrákkkal, fröcsköléssel és minden egyéb levegőben lévő részecskétől amik a hegesztési környezetben lehetnek. Két részre vannak osztva. Az egyik rész a mellkasi területet védi, míg a másik a fejet és a nyak környékét védi a pajzs mögött. Ezek könnyen adaptálhatók az új Savage A40, Sentinel A50, Warrior-Tech, Eye-Tech, Eye-Tech II és Origo Tech hegesztő sisakokhoz.

iratkozzon fel hírlevelünkre

A hírlevélre történő feliratkozással hozzájárul ahhoz, hogy a Welding 2000 Kft elektronikus hírlevelet küldjön Önnek aktuális ajánlatairól, termékeiről, információiról. Egyúttal felhatalmazza a Welding 2000 Kft-t arra, hogy a megadott adatait a megjelölt célból bizalmasan kezelje, viszont azt harmadik félnek ki nem adhatja.

Bármilyen további adatkezeléssel kapcsolatos kérdése esetén forduljon hozzánk az info@welding2000.hu  e-mail címen vagy postai úton levélben, vagy kattintson ide.